Admission

Registrera Intresse för Tekniska Riksakademin

Hur Du Registrerar Dig eller Skickar Feedback!

Om du i detta stadie önskar att meddela Tekniska Riksakademin ditt intresse i dess blivande utbildningar på valfri nivå så kan du göra detta igenom att skicka ett mail-meddelande till Ludwig@SIHC.Education.

Följ bara stegen lite längre ned på sidan så kommer detta endast innebära några sekunder av er tid men mycket för oss på skolan!

Om du i detta stadie önskar att meddela Tekniska Riksakademin feedback för dess blivande utbildningar på valfri nivå så kan du göra detta igenom att skicka ett mail-meddelande till Ludwig@SIHC.Education.

Inkludera bara alla dina tankar och frågor så ser vi fram emot att höra ifrån dig!

Intresseprocessen vid Tekniska Riksakademin

1

Påbörja Ditt Email

Inled kort och koncist med hur du fann Tekniska Akademin, varför den väckte intresse hos dig och vad du har för framtidisvision.

2

Inkludera Relevant Information

Dela med dig av vad du har studerat tidigare, vilken nivå av studierna som du finner intressant, och de linjer du hoppas skall etablera sig hos Akademin

3

Skicka In Din Intresseanmälan

Skicka ditt mail till vår mail och gå sedan vidare med din dag! Mer än så behövs inte just i detta nuet 🙂 

4

Invänta Feedback Ifrån Akademin

När din information har nått oss kommer vi granska denna. Efter detta kommer vi återkomma till dig, tacka för dina tankar och din tid, samt se hur du skulle kunna vara en passande profil för våra tillväxtplaner som akademiskt tillhåll för de vassaste 

5

Håll En Dialog

När vi återkommit till er, håll kontakten! Vi kommer uppdatera alla intressenter på hur utvecklingen och framtagandet av våra utbildningar går. Och det vill ni ju inte missa. Vi är även tillgängliga för frågor och tankar.

6

Välkommen Med Ansökan!

Efter en period kommer det vara dags för oss att anta elever till Tekniska Riksakademin. Ni är då med på listan och vi kommer höra av oss gällande möjligheten att nu ansöka officiellt till skolans program!

Att Känna Till:

Då Tekniska Akademin ännu är i fas att ansöka om skolstart ifrån Myndigheten, är dessa registreringar inte bindande till att närvara en av våra utbildningar. I detta stadie registrerar du endast din avsikt att möjligtvis delta dagen utbildningarna blir beviljade under perioden 2024-2025.

Sedan kommer;

  • En utbildningsledare kontakta er för att undersöka ert verkliga intresse och dess anledning
  • Ni meddelas när skolan officiellt tar emot ansökningar för närvaro
  • Ni få löpande uppdateringar om skolans utveckling och vidare utbildning

När Skall Man Registrera Sig?

  Deadline Beslut om Drift
YrkesHögskola Jul 2024 13e Jan 2024
Gymnasieskola Sommaren 2025 Våren 2025
Fristående Utbildningar Löpande Löpande vid Start

Vad Innebär Detta?

Detta innebär att skolan kommer registrera ditt intresse i att ta del av utbildningar som institutet kommer att erbjuda. Skolan återkommer sedan vid besked om drift ifrån myndigheten.

Ludwig@SIHC.Education

070 252 20 02