Modern Studiestil

Med ett samhälle som utvecklas genereras en studieteknik som utvecklas.

Vi har därför anpassat oss till att forma en utbildningsmiljö som finns där när det passar dig. 100% tillgänglig, 100% online, men ändå med utbildare som är investerade i er framgång.
Detta är vad vi kallar våra Utbildnings-Abonnemang!

Den Nya Skolgången

Att varenda dag infinna sig vid skolbänken 08-17 och att ta in vad läraren vill att du ska ta in, är inte rätt för alla. Den Nya Skolgången som vi på Riksakademin kallar det är formad för dina behov och din framtid.

Genom att i flera olika prisnivåer och varianter erbjuda vårt instituts kunskaper on demand, så kan ni själva forma er drömutbildning!

Vill ni arbeta med IT-Säkerhet?
Signa då upp er och gå våra specialinriktade kurser inom detta
Vill ni arbeta med UX/UI-Design?
Signa då upp er och gå kurserna om dessa områden.

Skolan styr inte längre er väg framåt, utan vi finns här för att ge er valfrihet men fortfarande samma högställda kvalité

Praktiskt Inlärning

Alla våra kurser baserar sig på relevant och aktuell information ifrån arbetslivet. Därför innehåller samtliga kurser praktiska övningar och tester för att garantera er förståelse och kompetens!

Ett Företag i Hemmet

För dyrt att handla hem saker du behöver för att labba med och för att simulera verkligheten på en arbetsplats? Tekniska Riksakademin levererar detta som en del av alla sina studiepaket. Du kommer enkelt kunna simulera allt via din webbläsare.

Akademiskt Respekterat

En Onlineutbildning Som Betyder Något.

Tack vare Tekniska Riksakademins stabila grund som ett institut vars huvudsakliga syfte är att erhålla akademiska utbildningar i full skala, så bär även våra fristående kurser med vårt namn, vår igenkänning och legitimitet. Genom att verifiera era kunskaper hos oss så verfierar ni dem för arbetsmarknaden.

Starkare Tillsammans

Onlinestudent eller akademiskt antagen så är du en del av vår alumnigrupp. Nyttja nätverket till att bygga en stabil grund på arbetsmarknaden och för att öppna nya dörrar och dra lärdomar av varandra.

Akademisk All-Inclusive

Tack vare den position som Riksakademin befinner sig i så limiteras vi inte längre av att erbjuda kompetenser och utbildningar inom ett särskilt IT-område, utan vi har friheten att ge er det ni behöver. Nedan kan ni se ett urval av de kurser som inkluderas i våra abonnemang.

Kontakta oss sedan för att ta nästa steg!

Programmering med Python

Från att förstå vad Python är till att automatisera arbetslaster. Lär dig programmera med ett av världens främsta programmeringsspråk.

Hårdvarunära Programmering

Nästan allt innehåller teknologi idag, och någon behöver få den att fungera som den ska. Ta denna kurs för att lära dig om kreationen och utvecklingen av inbyggda system

Teknisk Projektledning

Agilt? Vattenfall? Lean? 
Navigera dig i alla ledarskapets moderniteter och bli en mästare av pedagogik och ledarskap för teknisk optimering i organisationen

Nätverksteknik

Från internet i ditt hem till hemsidorna och tjänsterna vi använder varje dag. Lär dig hur det fungerar och vad tekniken bakom det faktiskt är.

Avancerad Pentesting

Från att testa ett nätverk till konsten att bräcka infrastrukturer. I denna kurs genomgår vi hur en pentester tänker och genomför sitt arbete med hjälp av praktiska tillämpningar.

Framkanten av AI

Att AI är framtiden är ett säkert kort, men hur? I denna kurs navigerar vi oss igenom vad AI är och hur det fungerar. Samt hur det kommer att bli till din fördel!

Anmäl Ditt Intresse Att Abonnera!

Just Nu Tar Vi Emot Intresseanmälningar!

    Vårt mål är att ge er en framtid inom IT så snabbt det går.

    Ludwig SimonssonVD, Tekniska Riksakademin